Зохиолч: | Н.Бямбажав |
Эмхэтгэсэн: | Монгол Фермер коллеж |
ISBN: | |
Хэвлэсэн он: | 2014 |
Хуудасны тоо: | 308 |
Номын хавтас: | Зөөлөн |
Номын хэмжээ: | 200x145x10 мм |
Жин: | 315.0 гр |
Зохиолч: | Н.Бямбажав |
Эмхэтгэсэн: | Монгол Фермер коллеж |
ISBN: | |
Хэвлэсэн он: | 2014 |
Хуудасны тоо: | 308 |
Номын хавтас: | Зөөлөн |
Номын хэмжээ: | 200x145x10 мм |
Жин: | 315.0 гр |
Төмс, хүнсний ногоо, жимс жимсгэнэ тарьж ургуулдаг хүмүүст бүтээгдэхүүн хадгалах, боловсруулах ухааны үндсийг хэлж өгөхийг зорьжээ. Түүнчлэн ХАА-н бүтээгдэхүүний стандартчлал, зарим бүтээгдэхүүнийг хураалтаас хойш боловсруулах технологийн бүдүүвчийн зарчмыг дурьдаад, будаа, үр тариа хадгалах, арга технологи, горим, үр нөөшлөх, гурил, будаа, тос үйлдвэрлэх, жимс ногоо хатаах, хөлдөөх зэрэг өөрийн орны болоод гадаад орны туршлагуудыг нэгтгэн бичсэн байна.