Зохиолч: | Б.Оюунцэцэг |
ISBN: | 9992993642 |
Хэвлэсэн он: | 2012 |
Хуудасны тоо: | 54 |
Номын хавтас: | Зөөлөн |
Номын хэмжээ: | 140x200 мм |
Жин: | 165.0 гр |
Зохиолч: | Б.Оюунцэцэг |
ISBN: | 9992993642 |
Хэвлэсэн он: | 2012 |
Хуудасны тоо: | 54 |
Номын хавтас: | Зөөлөн |
Номын хэмжээ: | 140x200 мм |
Жин: | 165.0 гр |
Улс үндэстэн бүрийн түгээмэл хэрэглэдэг хоолны нэг болох салатны нэр төрөл, технологи ажиллагаа, жор, орцын нормыг энэ номонд тусгаснаас гадна эдгээр салатыг үйлдвэрлэл дээр туршиж, мэргэжлийн хүмүүсийн үнэлгээ, дүгнэлт авсан байна.Энэ номыг зохиогч инженер-технологич Б.Оюунцэцэг нь "Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи" мэргэжлээр магистр иолтой, 20 гаруй жил багшилж байгаа манай туршлагатай багш нарын нэг юм.Уншигч танаа толилуулж байгаа энэхүү гарын авлага нь хоол үйлдвэрлэл эрхлэгчид болон хоол үйлдвэрлэлийн чиглэлээр суралцаж буй оюутан, сурагчид, сонсогчид мөн гэрийн эзэгтэй нарын гал тогооны ном болно гэдэгт итгэлтэй байна.