Зохиолч: | Хамтын бүтээл |
ISBN: | 9789992961643 |
Хэвлэсэн он: | 2010 |
Хуудасны тоо: | 219 |
Номын хавтас: | Зөөлөн |
Номын хэмжээ: | 210x290 мм |
Жин: | 320.0 гр |
Зохиолч: | Хамтын бүтээл |
ISBN: | 9789992961643 |
Хэвлэсэн он: | 2010 |
Хуудасны тоо: | 219 |
Номын хавтас: | Зөөлөн |
Номын хэмжээ: | 210x290 мм |
Жин: | 320.0 гр |
Энэхүү номонд цагаан хоолны ач тус, хүнс, хоолны шим тэжээл, чиглэсэн болон зохицуулагч үйлчлэлийн талаарх орчин үеийн болон уламжлалт үзэл баримтлалын талаар зарим тайлбар хийв. Номонд зууш, шөлтэй хоол, үндсэн хоол, ундаа, амттан зэргээс бүрдсэн нийт 66 нэр төрлийн цагаан хоолны жор, технологи мөн тэдгээр хоолны шимт бодисын агууламжийг тооцож оруулав.