Нүүр Ангилал Хайлт Цуврал Шинэ
Манай дэлгүүрт тавтай морил!
Зохиолч: Л.Лхагваа
ISBN: 9789996246050
Хэвлэсэн он: 2013
Хуудасны тоо: 197
Номын хавтас: Зөөлөн
Номын хэмжээ: 240x173x10 мм
Жин: 375.0 гр

Нүүдэлчин монголчуудын хүнсний уламжлалт технологи

Зохиолч: Л.Лхагваа ISBN: 9789996246050
Онлайн дэлгүүрийн үнэ

11,640 ₮

-3%
Хэмнэлт: 360 ₮
Үндсэн үнэ

12,000 ₮

Хавтас: Зөөлөн
Хүргэлтийн нөхцөл Хямдралын үеийн захиалга хот, хөдөө орон нутагт ачааллаас хамаарч 7-14 хоногт хүргэгдэнэ.
Зохиолч: Л.Лхагваа
ISBN: 9789996246050
Хэвлэсэн он: 2013
Хуудасны тоо: 197
Номын хавтас: Зөөлөн
Номын хэмжээ: 240x173x10 мм
Жин: 375.0 гр

Номын тухай

Монголчуудын хоол хүнс, түүнийг бэлтгэх технологи нь нүүдлийн амьдралд онцгой сайн зохицсон онцлогтой бөгөөд бидний өвөг дээдэс алс хол, урт хугацаагаар аян дайнд явахдаа ч өнөөг хүртэл бидэнд өвлөгдөн үлдсэн хүнсээ хэрэглэж байсан нь түүхэн үнэн юм. Номын I-IV хэсэгт Монголын уламжлалт гурил, гурилан бүтээгдэхүүн хийх, цагаан идээ үйлдэх, архи нэрэх, мал төхөөрөх, мах боловсруулан хадгалах зэрэг гол нэрийн идээ, ундааны хамгийн түгээмэл технологийг уламжилж ирснээр нь бичихийн хамт судлаачдын тогтоосон технологийн горим, параметрүүд болон зохиогчийн тайлбар багтсан болно.