Зохиолч: | Я.Гонгор |
ISBN: | |
Хэвлэсэн он: | 2014 |
Хуудасны тоо: | 27 |
Номын хавтас: | Зөөлөн |
Номын хэмжээ: | 200x140x2 мм |
Жин: | 40.0 гр |
Зохиолч: | Я.Гонгор |
ISBN: | |
Хэвлэсэн он: | 2014 |
Хуудасны тоо: | 27 |
Номын хавтас: | Зөөлөн |
Номын хэмжээ: | 200x140x2 мм |
Жин: | 40.0 гр |
Монголчууд эрт дээр үеэс ан ав хийх арвин туршлага хуримтлуулсан ард түмэн билээ. Ан агнах, загас барих нь хүний бие сэтгэлийн алжаал ядаргааг тайлж, тархи амарч, сэтгэл онгойдог. Номын зохиогч Я.Гонгор өөрийн авлаж, агнаж ирсэн арав гаруй төрлийн ан, загас дээр тулгуурлан залуу анчдад хэрэг болох үүднээс чоно, зэрлэг гахай, бор гөрөөс, үнэг, тарвага, хур , ятуу гээд янз бүрийн анг хэрхэн агнах болон гол нуурын загас барих, загасчлахад тохиромжтой хэрэгсэлүүд, загасаа муутгахгүй авчрах болон загасаар төрөл бүрийн хоол хийх аргын талаар дэлгэрэнгүй бичсэн байна.