Зохиолч: | Д.Пүрвээ |
Хэвлэлийн газар: | Баянхүр ХХК-ний сургалтын төв |
ISBN: | 9789997375391 |
Хэвлэсэн он: | 2015 |
Хуудасны тоо: | 80 |
Номын хавтас: | Гялгар бүрэлттэй |
Номын хэмжээ: | 200x140x3 мм |
Жин: | 140.0 гр |
Зохиолч: | Д.Пүрвээ |
Хэвлэлийн газар: | Баянхүр ХХК-ний сургалтын төв |
ISBN: | 9789997375391 |
Хэвлэсэн он: | 2015 |
Хуудасны тоо: | 80 |
Номын хавтас: | Гялгар бүрэлттэй |
Номын хэмжээ: | 200x140x3 мм |
Жин: | 140.0 гр |
Гарын авлагад сүү, цагаан идээний монголын уламжлалт хэрэглээ, таван хошуу малын сүүний онцлог, сүү, цагаан идээ боловсруулах үндэс болдог эх буюу өсгөвөр хөрөнгө бэлтгэх, орчин үед цагаан идээ боловсруулахад тавигдаж буй эрүүл ахуй, ариун цэврийн шаардлага, малын сүү, саамыг хаягдалгүй ашиглах, шинэ бүтээгдэхүүн хийх орц, жор, технологи, цагаан идээ хийхэд хэрэглэдэг тоног төхөөрөмжийн тухай дэлгэрэнгүй бичсэн байна.