Нүүр Ангилал Хайлт Цуврал Шинэ
Манай дэлгүүрт тавтай морил!
Зохиолч: Д.Пүрвээ
Хэвлэлийн газар: Баянхүр ХХК-ний сургалтын төв
ISBN: 9789997375391
Хэвлэсэн он: 2015
Хуудасны тоо: 80
Номын хавтас: Гялгар бүрэлттэй
Номын хэмжээ: 200x140x3 мм
Жин: 140.0 гр

Сүү,цагаан идээг монгол уламжлалд тулгуурласан шилдэг технологи, үйлдвэрийн аргаар боловсруулах гарын авлага

Зохиолч: Д.Пүрвээ ISBN: 9789997375391
Онлайн дэлгүүрийн үнэ

10,185 ₮

-3%
Хэмнэлт: 315 ₮
Үндсэн үнэ

10,500 ₮

Хавтас: Гялгар бүрэлттэй
Хүргэлтийн нөхцөл Хямдралын үеийн захиалга хот, хөдөө орон нутагт ачааллаас хамаарч 7-14 хоногт хүргэгдэнэ.
Зохиолч: Д.Пүрвээ
Хэвлэлийн газар: Баянхүр ХХК-ний сургалтын төв
ISBN: 9789997375391
Хэвлэсэн он: 2015
Хуудасны тоо: 80
Номын хавтас: Гялгар бүрэлттэй
Номын хэмжээ: 200x140x3 мм
Жин: 140.0 гр

Номын тухай

Гарын авлагад сүү, цагаан идээний монголын уламжлалт хэрэглээ, таван хошуу малын сүүний онцлог, сүү, цагаан идээ боловсруулах үндэс болдог эх буюу өсгөвөр хөрөнгө бэлтгэх, орчин үед цагаан идээ боловсруулахад тавигдаж буй эрүүл ахуй, ариун цэврийн шаардлага, малын сүү, саамыг хаягдалгүй ашиглах, шинэ бүтээгдэхүүн хийх орц, жор, технологи, цагаан идээ хийхэд хэрэглэдэг тоног төхөөрөмжийн тухай дэлгэрэнгүй бичсэн байна.