Зохиолч: | Н.Бямбажав Б.Сэлэнгэ |
Хэвлэлийн газар: | Монгол Фермер дээд сургууль |
ISBN: | |
Хэвлэсэн он: | 2010 |
Хуудасны тоо: | 164 |
Номын хавтас: | Зөөлөн |
Номын хэмжээ: | 200x140x8 мм |
Жин: | 180.0 гр |
Зохиолч: | Н.Бямбажав Б.Сэлэнгэ |
Хэвлэлийн газар: | Монгол Фермер дээд сургууль |
ISBN: | |
Хэвлэсэн он: | 2010 |
Хуудасны тоо: | 164 |
Номын хавтас: | Зөөлөн |
Номын хэмжээ: | 200x140x8 мм |
Жин: | 180.0 гр |
Энэ номонд монгол орны тариалангийн янз бүрийн бүс, нутагт ургуулж буй тариа, будаа, хүнс, тэжээл, техникийн таримлуудын ургуулах технологи, 40 гаруй зүйл таримлын аминзүйн онцлогийг тодорхой хэмжээгээр оруулснаас гадна хог ургамал, хортон шавьж, таримлын өвчин, хортноос хамгаалахад сүүлийн үед хэрэглэж буй арга, хэрэгслүүдийг түлхүү оруулсан байна.