Нүүр Ангилал Хайлт Багц Шинэ
Манай дэлгүүрт тавтай морил!
Хэвлэлийн газар: Мир ном хэвлэлийн газар
ISBN: 978-9919-508-71-5
Хэвлэсэн он: 2021
Хуудасны тоо:
Номын хавтас: Хатуу
Номын хэмжээ: мм

Гал тогооны ном

Зохиолч: ISBN: 978-9919-508-71-5
Онлайн дэлгүүрийн үнэ

58,103 ₮

-3%
Хэмнэлт: 1,797 ₮
Үндсэн үнэ

59,900 ₮

Хавтас: Хатуу
Хүргэлтийн нөхцөл Хямдралын үеийн захиалга хот, хөдөө орон нутагт ачааллаас хамаарч 7-14 хоногт хүргэгдэнэ.
Хэвлэлийн газар: Мир ном хэвлэлийн газар
ISBN: 978-9919-508-71-5
Хэвлэсэн он: 2021
Хуудасны тоо:
Номын хавтас: Хатуу
Номын хэмжээ: мм

Номын тухай

Шинжлэх ухааныг танин мэдэж, ахлах тогооч мэт хоол хийгээрэй.

Яагаад махыг шөнийн турш амталж дарах шаардлагагүйг, хатаасан халуун ногоог урьдчилан дэвтээвэл амт нь хэрхэн сайжирдагийг, бичил долгионы зууханд самар шарах нь яагаад хамгийн тохиромжтойг болон өндгөө хальсгүй чанахад давс яаж нөлөөлдгийг олж мэдээрэй.

Энэхүү номыг анагаах ухааны доктор, хоол зүйч Стюарт Фарримонд бичсэн болно. Тэрбээр хоол хийх арга зүйг телевиз, радиогийн хөтөлбөрөөр дамжуулан нийтэд түгээгч юм.