Нүүр Ангилал Хайлт Цуврал Шинэ
Манай дэлгүүрт тавтай морил!
Орчуулагч: Т.Төргэрэл, Д.Бямбадорж
Хэвлэлийн газар: Мир ном хэвлэлийн газар
ISBN: 978-9919-508-71-5
Хэвлэсэн он: 2021
Хуудасны тоо: 256
Номын хавтас: Хатуу
Номын хэмжээ: мм

Гал тогооны ном

Зохиолч: ISBN: 978-9919-508-71-5
Хямдралтай үнэ

35,940 ₮

-40%
Хэмнэлт: 23,960 ₮
Үндсэн үнэ

59,900 ₮

Хавтас: Хатуу
Хүргэлтийн нөхцөл Хямдралын үеийн захиалга хот, хөдөө орон нутагт ачааллаас хамаарч 7-14 хоногт хүргэгдэнэ.
Орчуулагч: Т.Төргэрэл, Д.Бямбадорж
Хэвлэлийн газар: Мир ном хэвлэлийн газар
ISBN: 978-9919-508-71-5
Хэвлэсэн он: 2021
Хуудасны тоо: 256
Номын хавтас: Хатуу
Номын хэмжээ: мм

Номын тухай

Яагаад махыг шөнийн турш амталж дарах шаардлагагүйг, хатаасан халуун ногоог урьдчилан дэвтээвэл амт нь хэрхэн сайжирдагийг, бичил долгионы зууханд самар шарах нь яагаад хамгийн тохиромжтойг болон өндгөө хальсгүй чанахад давс яаж нөлөөлдгийг олж мэдээрэй.

Энэхүү номыг анагаах ухааны доктор, хоол зүйч Стюарт Фарримонд бичсэн болно. Тэрбээр хоол хийх арга зүйг телевиз, радиогийн хөтөлбөрөөр дамжуулан нийтэд түгээгч юм.