Орчуулагч: | Т.Төргэрэл, Д.Бямбадорж |
Хэвлэлийн газар: | Мир ном хэвлэлийн газар |
ISBN: | 978-9919-508-71-5 |
Хэвлэсэн он: | 2021 |
Хуудасны тоо: | 256 |
Номын хавтас: | Хатуу |
Номын хэмжээ: | мм |
Орчуулагч: | Т.Төргэрэл, Д.Бямбадорж |
Хэвлэлийн газар: | Мир ном хэвлэлийн газар |
ISBN: | 978-9919-508-71-5 |
Хэвлэсэн он: | 2021 |
Хуудасны тоо: | 256 |
Номын хавтас: | Хатуу |
Номын хэмжээ: | мм |
Яагаад махыг шөнийн турш амталж дарах шаардлагагүйг, хатаасан халуун ногоог урьдчилан дэвтээвэл амт нь хэрхэн сайжирдагийг, бичил долгионы зууханд самар шарах нь яагаад хамгийн тохиромжтойг болон өндгөө хальсгүй чанахад давс яаж нөлөөлдгийг олж мэдээрэй.
Энэхүү номыг анагаах ухааны доктор, хоол зүйч Стюарт Фарримонд бичсэн болно. Тэрбээр хоол хийх арга зүйг телевиз, радиогийн хөтөлбөрөөр дамжуулан нийтэд түгээгч юм.