Хэвлэлийн газар: | Мир ном хэвлэлийн газар |
ISBN: | 978-9919-508-71-5 |
Хэвлэсэн он: | 2021 |
Хуудасны тоо: | 256 |
Номын хавтас: | Хатуу |
Номын хэмжээ: | мм |
Хэвлэлийн газар: | Мир ном хэвлэлийн газар |
ISBN: | 978-9919-508-71-5 |
Хэвлэсэн он: | 2021 |
Хуудасны тоо: | 256 |
Номын хавтас: | Хатуу |
Номын хэмжээ: | мм |
Шинжлэх ухааныг танин мэдэж, ахлах тогооч мэт хоол хийгээрэй.
Яагаад махыг шөнийн турш амталж дарах шаардлагагүйг, хатаасан халуун ногоог урьдчилан дэвтээвэл амт нь хэрхэн сайжирдагийг, бичил долгионы зууханд самар шарах нь яагаад хамгийн тохиромжтойг болон өндгөө хальсгүй чанахад давс яаж нөлөөлдгийг олж мэдээрэй.
Энэхүү номыг анагаах ухааны доктор, хоол зүйч Стюарт Фарримонд бичсэн болно. Тэрбээр хоол хийх арга зүйг телевиз, радиогийн хөтөлбөрөөр дамжуулан нийтэд түгээгч юм.