Нүүр Ангилал Хайлт Цуврал Шинэ
Манай дэлгүүрт тавтай морил!
Зохиолч: Хамтын бүтээл
ISBN: 9789992982785
Хэвлэсэн он: 2011
Хуудасны тоо: 324
Номын хавтас: Зөөлөн
Номын хэмжээ: 245x195x20 мм
Жин: 250.0 гр

Хоол үйлдвэрлэлийн технологи

Онлайн дэлгүүрийн үнэ

28,130 ₮

-3%
Хэмнэлт: 870 ₮
Үндсэн үнэ

29,000 ₮

Хавтас: Зөөлөн
Хүргэлтийн нөхцөл Хямдралын үеийн захиалга хот, хөдөө орон нутагт ачааллаас хамаарч 7-14 хоногт хүргэгдэнэ.
Зохиолч: Хамтын бүтээл
ISBN: 9789992982785
Хэвлэсэн он: 2011
Хуудасны тоо: 324
Номын хавтас: Зөөлөн
Номын хэмжээ: 245x195x20 мм
Жин: 250.0 гр

Номын тухай

  • Хоол үйлдвэрлэлийн үндэс
  • Хоол хүнсний бүтээгдхүүний чанар
  • Хүнсний зүйлд хийх боловсруулалт
  • Хүнсний ногоогоор хийх бэлдэц
  • Мөөг жимс самрын боловсруулалт
  • Будаа, гурил гоймонгоор хийх бэлдэц
  • Өндөг, сүү, сүүн бүтээгдхүүнээр хийх бэлдэц
  • Загас, далайн бүтээгдхүүнээр хийх бэлдэц
  • Махаар хийх бэлдэц
  • Шувууны махаар хийх бэлдэц