Зохиолч: | Николь Флетчер |
Хэвлэлийн газар: | Монсудар хэвлэлийн газар |
ISBN: | 9789997312532 |
Хэвлэсэн он: | 2015 |
Хуудасны тоо: | 320 |
Номын хавтас: | Хатуу |
Номын хэмжээ: | 283x235x33 мм |
Жин: | 1750.0 гр |
Зохиолч: | Николь Флетчер |
Хэвлэлийн газар: | Монсудар хэвлэлийн газар |
ISBN: | 9789997312532 |
Хэвлэсэн он: | 2015 |
Хуудасны тоо: | 320 |
Номын хавтас: | Хатуу |
Номын хэмжээ: | 283x235x33 мм |
Жин: | 1750.0 гр |
Махаар хоол хийх бэлтгэл болон үндсэн шат дарааллыг нямбай мөрдөх нь махны амтыг бүрэн мэдрэх боломж олгодог. Уг номоос та махны чанарыг хэрхэн таних, мөч-хөл мах хоорондын ялгаа, махыг сойж амраах, мах болсон эсэхийг хэрхэн шалгах зэрэг олон зүйлсийг мэдэж авна. Мөн шувуу, үхэр, хонь, гахай, ангийн махаар хийдэг олон үндэстний 300 гаруй жортой танилцаж, "Алимны дарсан сүмстэй, зөөлөн жигнэсэн гахайн хаа", "Керала үхрийн мах", "Марокко маягаар шарсан хонины гуя" зэрэг гайхалтай амтлаг хоолыг хийж сурах болно.