Зохиолч: | С.Баярсайхан, С.Нарангэрэл |
ISBN: | 9789992996454 |
Хэвлэсэн он: | 2015 |
Хуудасны тоо: | 162 |
Номын хавтас: | Зөөлөн |
Номын хэмжээ: | 200x145x8 мм |
Жин: | 210.0 гр |
Зохиолч: | С.Баярсайхан, С.Нарангэрэл |
ISBN: | 9789992996454 |
Хэвлэсэн он: | 2015 |
Хуудасны тоо: | 162 |
Номын хавтас: | Зөөлөн |
Номын хэмжээ: | 200x145x8 мм |
Жин: | 210.0 гр |
Сүүлийн жилүүдэд манай орны хот суурин газруудад өндөр зэрэглэлтэй зочид буудал, хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний газрууд төрөл бүрийн хэлбэрээр олширч байгаагийн дотор баарны үйлчилгээ хүрээгээ тэлсээр байна. Энэ ном нь баарны үйл ажиллагааг улам боловсронгуй болгох энэ чиглэлийн үйлчилгээ эрхлэгчдийн онолын талаарх мэдлэг, үйлчлэх ажлын ур чадварыг дээшлүүлэхэд багагүй тус болно гэдэгт итгэлтэй байна. Мөн хоолны үйлчилгээний чиглэлээр мэргэжил, ур чадвараа дээшлүүлэх болон анхан шатны мэргэжил эзэмшихээр суралцагсад, үйлчилгээний менежерүүдэд гарын авлага болно.