Зохиолч: | Д.Жавзансүрэн |
ISBN: | |
Хэвлэсэн он: | 2011 |
Хуудасны тоо: | 136 |
Номын хавтас: | Зөөлөн |
Номын хэмжээ: | 200x140x10 мм |
Жин: | 160.0 гр |
Зохиолч: | Д.Жавзансүрэн |
ISBN: | |
Хэвлэсэн он: | 2011 |
Хуудасны тоо: | 136 |
Номын хавтас: | Зөөлөн |
Номын хэмжээ: | 200x140x10 мм |
Жин: | 160.0 гр |
Энэ ном таньд төмс, хүнсний ногоог тариалахад агротехник, технологийн зөвлөмж болох төдийгүй бага хэмжээний талбайг зөв ашиглаж, арвин ургац авахад юуг анхаарах талаар цогц мэдлэгийг өгнө. Уг номонд манай оронд өргөнөөр тарьж байгаа болон тарих боломжтой хүнсний ногоог нэр төрлөөр нь оруулснаас гадна хөрсний үржил шимийг тогтвортой барих буюу нэмэгдүүлэхтэй холбогдсон хүнсний ногоо тариалах, сэлгээ, хөрс боловсруулах арга, бордоо түүний хэрэглээ, усалгаа, үрийн чанар, түүнийг үржүүлэх боломж, үрслэг ургуулах арга зэргийг тусгасан байна.