ISBN: | |
Хэвлэсэн он: | 2010 |
Хуудасны тоо: | 172 |
Номын хавтас: | Зөөлөн |
Номын хэмжээ: | 200x140x10 мм |
Жин: | 210.0 гр |
ISBN: | |
Хэвлэсэн он: | 2010 |
Хуудасны тоо: | 172 |
Номын хавтас: | Зөөлөн |
Номын хэмжээ: | 200x140x10 мм |
Жин: | 210.0 гр |
Энэ бүтээлд мод, ургамал, ус, газар шороогоо зохистой ашигладаг, хайрлан хамгаалж ирсэн уламжлалт ёс заншил, зан үйл, модны тухай, мод бэлтгэлийн ажил, модыг үйлдвэрийн аргаар боловсруулж материал хийх, ойн зэрлэг жимс, жимсгэнийг түүж боловсруулах арга, эмийн ургамлыг түүж бэлтгэх ажлын менежмент, модлог ургамлыг эмнэлгийн практикт ашиглах, мөөгийг түүх, хатаах, давслах арга, төрөл бүрийн ургамлаас будаг бэлтгэх арга, жимс жимсгэний бут сөөг тарих тухай болон ургамлыг гоо сайхны зориулалтаар ашиглах талаар оруулж өгсөн байна.