Нүүр Ангилал Хайлт Цуврал Шинэ
Манай дэлгүүрт тавтай морил!
Зохиолч: Ц.Одбаяр, Д.Цэрэндулам
Хэвлэлийн газар: ХХААХҮЯ, ШУТИС- Хүнсний инженер биотехнологийн сургууль
ISBN:
Хэвлэсэн он: 2010
Хуудасны тоо: 101
Номын хавтас: Зөөлөн
Номын хэмжээ: 245x145x8 мм
Жин: 181.0 гр

Хоол ундны аюулгүй байдал

Онлайн дэлгүүрийн үнэ

9,700 ₮

-3%
Хэмнэлт: 300 ₮
Үндсэн үнэ

10,000 ₮

Хавтас: Зөөлөн
Хүргэлтийн нөхцөл Хямдралын үеийн захиалга хот, хөдөө орон нутагт ачааллаас хамаарч 7-14 хоногт хүргэгдэнэ.
Зохиолч: Ц.Одбаяр, Д.Цэрэндулам
Хэвлэлийн газар: ХХААХҮЯ, ШУТИС- Хүнсний инженер биотехнологийн сургууль
ISBN:
Хэвлэсэн он: 2010
Хуудасны тоо: 101
Номын хавтас: Зөөлөн
Номын хэмжээ: 245x145x8 мм
Жин: 181.0 гр

Номын тухай

Энэ ном нь хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний технологийн инженер, хоол хүнсний үйлдвэрийн менежмент, эрүүл ахуй, хоол зүй шим судлалын мэргэжлийн ангийн оюутан, мэргэжилтэн болон тогооч, нийтийн хоолны ажилтнууд, түүнчлэн гэрийн эзэгтэй нарт зориулагдсан болно. Уг ном нь Хоол хүнсээс үүдэлтэй өвчин, Аюулын дүн шинжилгээ, эгзэгтэй цэгийн хяналтын тогтолцоо буюу НАССР, Хоол хүнсний аюулгүй байдалд заналхийлэх аюул, Эгзэгтэй цэгийн хяналт, Хүнсний аюулгүй байдлын хяналт, НАССР шаардлагад нийцсэн хоолны газрын тоног төхөөрөмж гэсэн 5 бүлгээс бүрдэнэ.