Зохиолч: | Ц.Одбаяр, Д.Цэрэндулам |
Хэвлэлийн газар: | ХХААХҮЯ, ШУТИС- Хүнсний инженер биотехнологийн сургууль |
ISBN: | |
Хэвлэсэн он: | 2010 |
Хуудасны тоо: | 101 |
Номын хавтас: | Зөөлөн |
Номын хэмжээ: | 245x145x8 мм |
Жин: | 181.0 гр |
Зохиолч: | Ц.Одбаяр, Д.Цэрэндулам |
Хэвлэлийн газар: | ХХААХҮЯ, ШУТИС- Хүнсний инженер биотехнологийн сургууль |
ISBN: | |
Хэвлэсэн он: | 2010 |
Хуудасны тоо: | 101 |
Номын хавтас: | Зөөлөн |
Номын хэмжээ: | 245x145x8 мм |
Жин: | 181.0 гр |
Энэ ном нь хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний технологийн инженер, хоол хүнсний үйлдвэрийн менежмент, эрүүл ахуй, хоол зүй шим судлалын мэргэжлийн ангийн оюутан, мэргэжилтэн болон тогооч, нийтийн хоолны ажилтнууд, түүнчлэн гэрийн эзэгтэй нарт зориулагдсан болно. Уг ном нь Хоол хүнсээс үүдэлтэй өвчин, Аюулын дүн шинжилгээ, эгзэгтэй цэгийн хяналтын тогтолцоо буюу НАССР, Хоол хүнсний аюулгүй байдалд заналхийлэх аюул, Эгзэгтэй цэгийн хяналт, Хүнсний аюулгүй байдлын хяналт, НАССР шаардлагад нийцсэн хоолны газрын тоног төхөөрөмж гэсэн 5 бүлгээс бүрдэнэ.